Var är solen när man har nya sommarkläder?

Köpte nya sommarbyxor igår. Bruna 3/4 byxor som är så grymt sköna så att jag vill bo i dem.
Och i en storlek mindre än förut. Lycka!

Och så fick jag hjälp på Twilfit med att hitta 2 nya bh:ar som gör att jag har snyggaste hyllan! Nu måste jag bara hitta en tröja till lördagen som gör urringningen rättvisa. :)

Har de nya byxorna idag (det var sol imorse när jag gick till jobbet!) och vad är det då för väder nu?
Jo, iskallt och blåser som mord in i helvete (som morfar skulle sagt)! Åh, vi ska ju till Björnön! Jag kommer att frysa ihjäl, men ok. Jag får väl ta det. Jag har iaf snygga byxor. Hehe
Nu får vi strax låsa och gå hem. Ha en skön helg allihop!
puss


Lycklig och Förvånad

Säg att jag är bäst i världen!
Igår var jag ju på viktväktarna som ni vet. Jag var ju nojjig som vanligt men snacka om förvånad när jag klev på vågen och hade gått ner 2,7 kg! Hur fan gick det till? Jag har ärligt talat ingen aning, men det var ju trevligt.
10,1 kg totalt nu och 1,3 kg kvar till mitt första delmål som är 10 % av startvikten. Om ni är nyfikna så får ni väl räkna själva. Det känns helt underbart faktiskt!
Solen lyser till min ära. Hehe. Ska ut och äta lunch med Anna-Karin idag. Mycket trevligt.
Jag som brukar känna att jag aldrig hinner träffa någon har plötsligt massor med planer. Det känns som att livet är lite bättre än förut. Det kan ha att göra med att jag har mycket mer energi nu och att även mitt humör har fått sig ett uppsving.
Det här med att ta tag i min hälsa är nog det absolut största och bästa beslutet jag någonsin fattat.
Jag ska träffa A-K idag, förhoppningsvis även imorgon med Jeanette och på måndag när vi ska äta tacos och sen gå nostalgivarv runt Skantzen för att titta på brasan. På tisdag är man ju ledig om man jobbar i kommunen och då ska jag träffa Jocke. Nästa lördag är det bmb och jag ska festa som aldrig förr.
Jag mår så himla bra om ni inte förstått det än...

Dålig hårdag

Jag vet inte vad jag tycker om mitt hår...
Jag ska nog inte gå till henne nå mer.
Alla säger att det är snyggt, men jag tror att det bara är ljug. Faktiskt.
I och för sig ser det ut ungefär som det brukar, men det känns inte lika bra.
Jag saknar Ann-Marie...

Pigg idag faktiskt

Gårdagen slutade iaf bra.
Jag var som sagt sjukt trött hela dagen och kunde knappt koncentrera mig på nånting.
När det var dags för läseklubben så lugnade jag ändå ner mig, och det var riktigt roligt. Barnen är otroligt charmiga, och jag känner igen mig så mycket i dem. Om det hade funnits en läseklubb när jag var 11 så hade jag inte missat det för allt i världen. Jag får mycket bra tips från dem också. Trevligt...
Var förbi och sa hej till mamma och pappa en stund, kom hem vid sex, gick och la mig i sängen och vaknade 2 timmar senare. Precis lagom till Men in trees. Kollade på Lost, och sen kunde jag ju såklart inte sova fast jag var vansinnigt trött. Ringde Jocke och pratade ganska länge, sen somnade jag gott och vaknade 7.40.
Hade bestämt redan igår att jag skulle ta sovmorgon, så jag tog det lugnt, duschade jättelänge, lyssnade på musik och kom till jobbet strax före nio.
Ska strax iväg och klippa mig. Det är verkligen dags. Jag är lite nojjig eftersom jag inte har riktig koll på den här frisören, men det blir säkert bra.
Viktväktarna på efm. Jag tog linnebyxorna istället för jeansen idag i ett desperat försök att få ett minus på vågen. Haha. Vi får se om det lyckas.
Alla sätt är ju bra utom de dåliga heter det ju, och jag tyckte att det här var ett bra sätt. :)

Kan någon få mig att sluta oroa mig så mycket?

Igår var jag så trött så jag stupade i soffan när jag kom hem. Drev först folk till vansinne med mitt flamsande på jobbet eftersom jag var så trött. Jag bjuder på det.
Kvällen blev inte direkt bättre. Efter Ugly Betty och Desperate housewives så var jag övertrött.
Jag är som ni vet mästare på att tänka mer på mina vänner än på mig själv och igår blev det väldigt påtagligt.
Saker har hänt som har fått mig att bli orolig och inte kunna koppla av vilket gjorde att jag i natt har sovit sammanlagt ungefär en timme.
Vaknade kl 6 av väckarklockan (varför somnar man precis innan klockan ringer?), messade lite med Jocke, pallrade mig upp och cyklade till sporthallen för att simma.
Väl där mötte jag Anna-Karin och Maria i omklädningsrummet, och de var redan klara och på väg ut! Men jag hade mitt eget sällskap i form av Sabina i bassängen. :)
Nu är jag inte helt pigg ska jag säga. Har läseklubb på efm och kommer antagligen att blanda ihop alla böcker till en enda salig röra. Haha. Jag och de fnittriga 11-åriga tjejerna. Kan bli kul...
Efter jobbet ska jag ställa videon till Men in trees och Lost och sen gå och lägga mig. Omedelbart.

Lång dag...

Har haft en väldigt märkligt lång dag idag faktiskt.
Den började bra med att jag och mina sju böcker tog bussen till Kolbäck.

image15
Jag pratade mig raskt igenom 2 klasser med 7:or och hade sen en timmes rast. Med värsta gassande solskenet ute så passade det mig perfekt.
Jag tog en lång promenad längs med Kolbäcksån i solen och svettades nästan ihjäl på kuppen. Men jag kan leva med det. Bara tanken på mina kollegor som satt inne på et kontor gjorde mig på bästa skadeglädjehumöret. Moahahahhahaha (ja, jag är en hemsk människa!).
image14

Tillbaka på skolan hälsade jag på i ytterligare två klasser och det gick jättebra. Man har väl vart med förr. Haha
Stressade tillbaka till Hallsta, slängde i mig lunch och gick ut i bibblan för att byta av Carro som varit snäll nog att ta halva mitt pass.
Ringde Jocke och lät honom slänga ur sig lite, eller ja, mycket skit medan jag lyssnade.
Det tog ungefär 45 minuter.
Nu är jag på konstigt humör. Mycket i huvudet. Tänker på Jeanette också som ligger hemma och mår dåligt. Hoppas att du blir piggare snart! Ring om du vill ha sällskap, ok?
Jag är sjukt trött nu. Borde vara pigg för jag sov ordentligt i natt, men mina ögon vill inte hålla sig uppe mer nu.
Jag vill sova, men har fortfarande några böcker att läsa tills imorgon. Men det löser sig. Det gör det alltid...
Nu ska jag hem.

Världsbokdagen

Denna helg har jag varit på loppis, suttit i ett tält i mina föräldrars vardagsrum och läst sagor för Anja, legat i badkaret med Tomas Andersson Wij (eller ja, med hans musik, inte med honom) och gjort ett eget träningsprogram ackompanjerat av The Arks nya skiva.
All I want is you är skitbra att göra sit-ups till. Tur att ingen varken ser eller hör mig. Haha
Har även hunnit läsa ungefär tio mellanstadieböcker under täcket i soffan.
Kollade igenom lite fler schlagerbidrag i fredags. Jag gillade Makedonien och Serbien.
Men det var också det enda.
Idag är det Världsbokdagen och vi på biblioteket delar ut gratis lotter till alla som lånar böcker.
Det man kan vinna är såklart...böcker! Surprise, va? Härligt att få göra folk glada iaf.
Imorgon ska jag ut till alla 7:or på Tunboskolan i Kolbäck och prata böcker, dela ut presentkort och så småningom ge bort en hel del pocketböcker. Ska blir roligt. Tunbo är en tacksam skola att vara på. Man blir väl mottagen och lärarna och eleverna är engagerade. Usch, nu lät jag som en 60-årig bibliotekarie, men det är kul att se att inte alla 7:or faller under uttrycket årskursen från helvetet.


Mera schlager till folket!

Ja, gårdagen var en intressant dag med ännu mer intressanta möten.
Idag är det äntligen fredag. Dags för andra avsnittet på förhandsvisningarna av bidragen till Eurovision song contest i Helsingfors 12 maj. Så här års är det mitt absoluta favoritprogram.
Jag måste hålla koll på våra konkurrenter eftersom jag och några till tippar topp 5 och Sveriges placering.
Min lista får ni se när jag lyssnat igenom alla bidragen ordentligt och sett vilka som tar sig vidare från semifinalen.
Just nu kan jag inte begripa vad som tagit åt Europa i år. Det ena bidraget värre än det andra. Vampyrer från Schweiz, dragqueens från Danmark och Ukraina, dålig rock från Tjeckien, politiska skitlåtar från bla Israel, Grekland verkar ha samma bidrag som 2005 och jag kan bara inte förstå varför Finlands powerballad är så populär. Jag är inte imponerad.
Jag är visserligen lite partisk, men jag gillar verkligen vårt bidrag. Vi får helt enkelt se hur det går...
Imorgon ska Ulrika sälja en massa barnkläder på loppis och jag ska agera nåt slags sällskap. Kan bli kul. Jag har iaf inget bättre för mig, så jag kan ju lika gärna stå där och prata med henne.
Söndagen blir förhoppningsvis lugn. Jag har en massa böcker att läsa.
Bokprat för alla 7:or i Kolbäck på tisdag och Läseklubben på onsdag. Mellanstadiedeckare är för övrigt riktigt spännande! Och så kommer man till slutet fort så jag slipper läsa sista sidan i förväg. :)
Ha en trevlig helg allihop!

Det finns tydligen folk till allt...

Jag skrattar tyst för mig själv.
Nyss kom en kille in på bibliotekt och frågade om han fick låna en dator. Killen är typ 30 år och ca 1.60 lång och har byxorna halvt uppe i armhålorna och ser lite utländsk ut (inte för att det spelar nån roll, men ändå).
Jag säger att han kan gå upp en våning och låna datorn där, och han frågar: Går det bra med skor?
Ehh... ja...säger jag och undrar vem fan som tar av sig skorna på biblioteket!?
Då frågar han: Går det bra med fågel?
Ehh...va? Säger jag och ser antagligen ut som ett jävla frågetecken. Jo, då visar det sig att han har en fågel i luvan på jackan. En blå undulat. Jag håller på att dö av skratt, men lyckas hålla mig. Han går upp, men kommer strax ner igen. Då släpper han ner fågelhelvetet på disken och kallar den för sin bebis och lilla gubben och berättar stolt och allvarligt att den kan säga Fuck you. Jag är nu nära ett sammanbrott.
Nu sitter han där uppe och sjunger jättehögt och falskt. Jag dör...
Snart får vi väl jaga undulaten runt hela huset för att den är smart nog att fly eller nåt.
Vem sa att biblioteksarbete var tråkigt?

Virrvarr av tankar. Reda ut eller låta vara?

Hmm, jag tänkte skriva ett vettigt inlägg för en gångs skull men jag har verkligen ingenting att berätta.
Eller jo, det har jag väl, men jag kan inte få ihop tankarna till något som kan nämnas i samma mening som ordet vettigt. Min hjärna är fullproppad med tankar av alla de slag, ihoptrasslade till en enda väldig röra. På kvällarna precis innan jag ska sova så trasslar de ut sig lite. Då är det vissa saker som utmärker sig och som jag kan tänka på länge utan att tröttna. Sen försvinner de i virrvarret igen.
Att få ordning på mina tankar är ungefär som att ha 45 galna småbarn springandes runt fötterna.
Försöker man sätta en på en stol och sen gå för att hämta en till så har den första redan sprungit iväg igen. Förstår ni?
Enda gången som jag får grepp om det som pågår i min hjärna är när jag tex cyklar eller åker buss med musik i öronen som stänger ute allt annat sorl som försöker ta sig in.
Musik som jag är van vid och kan utantill kan jag koppla bort, men inte nya saker. Detta hänger säkert ihop med det som jag pratat om förut. Att jag är så satans nyfiken. Jag kan inte låta saker vara. Allt måste tas in och analyseras. Vad är mitt problem? Varför kan jag inte bara låta saker vara? Måste jag veta allt?
Jag blir så trött.
Jag orkar inte försöka reda ut dessa förvirrade förbannade tankar varje dag. Men å andra sidan så är det så jag fungerar och det som gör mig till mig. Vem skulle jag vara om jag inte gick runt och funderade på allt detta skräp?
Skulle nånting vettigt ta dess plats istället? Skulle jag kanske vara proffs på geografi?
Näe, antagligen inte, så skit samma...


Efter slask och is och snö fanns plötsligt nåt att leva för...

Jag har haft en underbar helg i värsta bästa sommarvädret.
Tog sovmorgon i lördags, cyklade runt sjön till åsby, köpte jord och violer och åkte sen till mina föräldrar.

image13

Bestämde mig för att ta tag i min cykel som står på mina förädrars altan och är målad och ful efter stölden och skitungarnas beslut att måla halva cykeln vit.
Började skrapa bort färgen. Det gick lättare än jag trodde. Sen kom Ulrika, Tommi, Anja och Olle förbi, och Anja skulle omedelbart hjälpa mig. "Anja kan hjälpa. Dumma killar har målat mias cykel" upprepade hon flera gånger. Söt. :)
Gick omkring barfota på gräsmattan. Underbart.
image10

När jag kom hem på bästa sommarhumör planterade jag violerna och diverse andra frön och satte mig på balkongen för att äta kycklingsallad. Nu väntar jag bara på att få se fröna växa. Morötter, sallad, rädisor, dill, persilja och ett par sorters blommor. Roligt...
image11

Söndagen började med en lång svettig promenad med Anna-Karin. Vi gick runt halva Hallsta ungefär. Skönt att bara få gå och prata av sig lite. Synd bara att vi inte gör det minst 3 ggr i veckan. Det skulle behövas.
Motionen då i första hand. :)

Kom hem, duschade och fick en trevlig överraskning när jag skulle ta på mig ett par sommarbyxor från förra året och de inte satt uppe! Hurra! Först blev jag glad, sen blev jag irriterad, för vad skulle jag nu ha på mig? Hittade ett par linnebyxor som jag glömde att jag köpt nyligen och ringde sen systrarna för att kolla om de ville åka till Strömsholm och fika med mig. Det ville de såklart. Det vill väl alla? Vi hamnade på "Markan" med god glass och ännu mera sol.
Sen blev det en tripp till mormor och morfar där våra föräldrar befann sig. Satt på gräsmattan och fikade. Kollade in morfars växthus och grävde upp lite gullvivor att ta med hem.
Hittade dessa små tomtar i en rabatt. Hälsning speciellt till Anna. Haha

image12

Förstår ni vilken härlig helg jag haft? Hade tänkt att sitta på balkongen och läsa hela helgen, men det här var ju ungefär en miljard gånger bättre. Det låga humöret från förra veckan är helt och hållet borta. Bara pga lite sol. Ljuvligt...


Prayer for the weekend. Bra skiva? Ja, jag tror det...

Tänk att en sån liten sak som en skiva på hallmattan kan få en att bli helt lycklig.
Igår när jag kom hem så låg The Ark's nya skiva just där och väntade på mig. Hurra!
Jag lyssnade snabbt igenom skivan en gång och var uppriktigt sagt ganska besviken! Var den inte bättre än så här?
Jag tryckte på repeat och gav den en chans till. Lite bättre nu. Tredje gången började texterna fastna och då hände plötsligt någonting! Jag kommer på mig själv med att digga i takt, nynna med i texterna och jag gillar det!
Vissa låtar är såklart bättre än andra, men jag är säker på att skivan kommer växa ytterligare med några fler lyssningar.
Jag har redan favoriter. 80-talsdängan All I want is you, kaxiga Death to the martyrs får mig att le och gospelliknande Gimme love vägrar lämna mitt huvud.
Nu väntar jag bara på att få se och höra detta live. Tills dess ska jag lyssna lite till.

Ny favoritmusik

Måste bara tillägga att jag idag är helt kär i Tomas Andersson Wij.
Killen har en röst och ett sound som är en blandning av Staffan Hellstrand och Lars Winnerbäck och texter som får mig att le. Jag vet att man inte ska jämföra med andra, men i det här fallet är det bara en komplimang.
Gillar just nu Blues från Sverige
Såg honom när han var förband till Anna Ternheim förra året, och han är snygg också. :)

Someone told me how to live but I never listened...

Japp, det gick precis som jag förtjänade på viktväktarna igår.
Min första plusnotering. Ett kilo plus blev det, och det var väl ändå ganska lindrigt efter 2 veckors svullande?
Ja, för mig var det iaf värt det. Nu är det nya tag som gäller.

Jag träffade Jocke på stan igår och upptäckte att det inte kändes som vanligt. För lite fnitter och prat. Någonting har hänt. Vi träffas mer sällan än någonsin och visst, han har fullt upp med förhållanden och hundvalp och allt sånt, men det kanske inte är där problemet ligger? Är det hos mig? Jag blir så lätt irriterad när folk inte har tid för mig.
Jag har ett enormt behov av att träffa mina vänner. Jag blir avundsjuk på de som har vänner i närheten som man kan spontanträffa på ett café eller hyra film med och bara umgås. Jag har inga såna...
Jag kommer på mig själv med att känna mig ensam. Men det är jag väl inte? Jag har ju massor av vänner. Det har jag alltid haft. Jag har aldrig varit en sån som varit ensam. Men nu, i vuxenvärlden där vi numera befinner oss, så är tiden en bristvara.
Någon sa till mig en gång att sluta planera så mycket, sluta tänka så mycket. Ta livet som det kommer, men jag lyssnade inte. Det är ju jag.

En del av mina vänner bor för långt bort. Stockholm, Säffle och tom Västerås kan ibland kännas som oerhört oöverstigliga hinder. Andra har barn, som är helt underbara, men de begränsar ju det där spontana träffandet.  
Eller så jobbar de, och jag, för mycket, eller iaf olika tider. Hur gör folk? Hur har de tid? Jag önskar att jag visste...
Och om ni tycker att jag tjatar ibland på att vi ska ses så är det dels för att jag är i behov av att veta att ni fortfarande finns där(även om jag vet det), och dels för att jag älskar att vara ensam, men inte varje dag...

För kungens lilla piga har ett strålande humör

Tre stycken låtar snurrar runt runt i mitt huvud och vägrar ge sig därifrån. Det är dels Grace Kelly med Mika, Don't look back in anger med Oasis. Sen har vi Kejsaren av Kina. Den gamla barnsången man fick sjunga på sånglektionerna på låg- och mellanstadiet. Minns ni den?

I India land, bak' Himalayas rand, där hände det konstiga saker ibland.
Där bodde en trollkarl, han trollade så att åtta blev nitton och nitton blev två...
osv i 3 verser till...

De första två är väl rätt ok. Ingen bryr sig att jag nynnar "Why don't you like me, why don't you like me?" halva dagarna, men börjar man sjunga om en trollkarl som förvandlar sig till ett glas saft så tror folk omedelbart att man är ett knäppo. Men det är jag ju inte(va?). Jag råkar bara vara den nostalgiska typen med det hysteriskt braiga minnet (men inte korttidsminnet har jag märkt) av allt som hänt under de första 15 åren av mitt liv.
Jag kan alla konstiga gamla barnsånger som alla andra glömt för 10 år sen, och jag minns böcker, sångtexter och annat som gjort att inte viktiga saker fått plats i hjärnan.
Och jag gillar det! Jag sjunger när jag duschar. Gamla scoutlägersånger som innehåller ordet "Gud" i varannan rad (det är därför jag bara sjunger dem i duschen), om Gubben Höst och om det stora lokomotivet som är en mamma snäll.
Man blir glad av att sjunga. Tro mig. Folk tror att man är lite galen, men det får man helt enkelt bjuda på! 


Men hon är aldrig ledsen fast det är mycket knog
Hur än det går i livet så klarar hon sig nog
För se hon går och sjunger så glatt vad än hon gör
ty kungens lilla piga har ett strålande humör


Tillbaka i verkligheten

Jaha, då var man tillbaka på kontoret igen. Ett väldigt kallt kontor eftersom jag och Ann-Sofie höll på att dö av värmeslag förra veckan, och alltså stängde av elementen helt uan att veta att det skulle komma snö.
Ja, vi är ganska smarta. Vi vet.

Hade som sagt middag med några vänner i torsdags. Det var väldigt trevligt. När de hade gått förflyttade jag mig med vinet till soffan. Slog på lite Eskobar och halsade direkt ur flaskan. Pratade med Lars och somnade sen som en klubbad säl.
Spenderade hela lördagen hos mamma och pappa med resten av familjen. Åt påskägg, god mat, busade med syskonbarnen och spelade kort. Följde med Sofia hem, hyrde film (Lady in the water och Crazy love) och åt lax.
Igår satt jag bara i soffan hela dagen. Läste äntligen ut Bärnstenskikaren, läste också Det andra målet av skådespelaren Jonas Karlsson. En samling noveller som binds ihop genom historiernas gång. Kan rekommenderas.
Läste också en bok som jag varit väldigt nyfiken på. Den heter Pojken i randig pyjamas och har absolut ingen beskrivning av handlingen på utsidan. Man måste läsa den för att få reda på vad den handlar om. Jag kunde såklart inte låta bli. och jag förstår dem. Man kan inte beskriva den utan att förstöra boken, men läs den om ni har möjlighet. Det var den värd...

Denna helg har jag pga mitt obefintliga radiointresse först nu hört Grace Kelly med MIKA, och är helt kär i den!
Har även lyssnat på Fever Fever med Melody Club och längtar just nu till imorgon när The Ark's nya skiva släpps. Ska tydligen vara väldigt bra, så jag är grymt nyfiken. Recension av den senare.


Glad Påsk

image9

Tänkte bara passa på att önska alla en riktigt trevlig helg! Jag hinner ju träffa några av er imorgon, men det är fortfarande alldeles för många som jag inte hinner se skymten av.
Som ni ser så har jag rotat runt i familjealbumen igen. Jag och Sofia på kortet även denna gång. :)
Jag är så glad över att ha många syskon. Jag kan inte föreställa mig hur det skulle vara att inte ha några.
Mina systrar är viktigast i världen för mig. De fyller alla en funktion i mitt liv. Vi är ganska olika, men kompletterar varandra perfekt.

Tänkte passa på att gratta Magnus på födelsedagen, även om det inte är idag, utan på fredag.
Vet ju inte om jag bloggar imorgon. GRATTIS iaf. Du är fantastisk. ♥

Ok, nu ska jag varva ner lite efter simningen och ångbastun.
Solen tittar fram och livet är just nu alldeles alldeles underbart...

Fria vägar ut...

Du kan väl ringa mig ibland
Jag pratar gärna sönder
alla torra, gråa nätter

Jag är så rädd att komma fram
nån annanstans, så jag samlar
på tur- och returbiljetter

Och jag vet att jag har fel
Och jag vet att du har sett hur jag
går ensam genom livet

Och jag vet det är ett spel
och jag vet att du har kämpat för nåt
som jag tagit för givet

Och om du saknar mig ibland
så kan du stirra upp mot stjärnorna
så att vi har nåt gemensamt

Superhjältinna? Jag? Näe... bara upptränad brandexpert

Var med om en spännande(?) sak i fredags natt. Vaknade 04:19 av ett förbannat tjutande i huset. Låg ett tag och irriterade mig på det innan jag kom på att det kanske var en brandvarnare! Efter ett tag smög jag ut i trapphuset för att höra var ljudet kom ifrån eftersom ingen verkade göra något åt det. Det luktade rök i trapphuset! Shit.
Hör att det kommer från grannen och gläntar på hans brevinkast. Det lyser i hallen och är helt rökig! Jag ringer på. Ingen reaktion. Springer in och ringer 112 för första gången i mitt liv.
Förklarar vad som hänt och försöker larma grannarna som vägrar reagera.
Sen öppnar killen dörren och säger att han somnat ifrån en kastrull. Kl halv fem på natten! Hela hans lägenhet är full med rök som väller ut i trapphuset. Brandkåren kommer (jag känner dem såklart), rökdykarna kommer, hela trapphuset är fullt av liv och DÅ öppnar andra grannen dörren!
Tur att det inte brann hos mig, för då hade jag varit död nu eftersom ingen jävel i huset reagerade på ett brandlarm som ekar i trapphuset och att nån ringer på deras dörrar.
Och apropå han med kastrullen. Hur fan sover man igenom ett larm som lyckades väcka grannen!? Helt otroligt.
Pappa brandmannen var iaf omåttligt stolt som ni förstår. :)

Annars har jag bara spenderat helgen med mina systrar. Var till stan igår i solen och köpte en jättesnygg kortärmad lång omlott-tröja i svart. Jag ser nästan smal ut. Hehe
Nån belöning ska man väl ha för sitt slit...