Biblioteksorkester

Imorgon kommer att bli en väldigt intressant dag.
Min chef jobbar sista dagen hos oss imorgon, och hon har pratat länge, på skoj, om att vi ska starta nån slags blockflöjtsorkester här på jobbet (hon spelar altblockflöjt).
Nu har vi kommit på att imorgon ska vi spela för henne, så i tisdags kväll var jag nere i källaren och letade på min vita plastblockflöjt som jag inte spelat på sen lågstadiet och började öva in "Vem kan segla förutan vind?".
Det var inte helt lätt, för jag var aldrig nåt proffs på noter, så jag fick lära mig alla noter och grepp igen, men till slut gav jag upp boken och lärde mig den utantill, utan noter. Det var lättare.
Iaf, så är det ju inte alla som spelar blockflöjt. Ann-Sofie spelar klarinett (och det lär låta vidrigt ihop med blockflöjt), och jag spelar ju egentligen hellre altblockflöjt. Ikväll ska jag hämta altflöjten hos Kristina och det är alltså meningen att jag, i natt, ska lära mig att spela på den igen. Grannarna kommer älska mig.
Det kommer att låta rent förjävligt imorgon, men det bjuder vi på. Janne ska kompa på maraccas. :)
Jag ska försöka få nån att filma lite med min mobil så att ni kan få titta (och lyssna) på spektaklet senare. Om ni vågar.
Jag vet ju exakt hur det kommer att gå. Jag kommer att börja fnittra så att jag inte kan spela. Precis som när jag och Anna-Karin spelade på musikskolan. Äsch, det blir nog kul.

Saknar närhet

Vi har fyllt alla rum till bredden, men det ekar tomt ändå...


Den där meningen slog mig i magen igår när jag låg i sängen i mörkret och lyssnade på Tomas Andersson Wij.
Jag har fullt upp. Jämt. Men ändå händer absolut ingenting.
Jag är fullbokad från att jag vaknar av väckarklockan 7.06 genom hela dagen med jobb och stavgång tills att jag somnar.
Helgerna är uppbokade veckor i förväg, men med vad?
Timmar av fika och prat på mammas och pappas kökssoffa eller shoppingrundor som gör mig mer fattig än lycklig.
Fick jag bestämma så skulle jag ibland byta ut familjestunderna till stunder med mina vänner. Inte för att jag inte behöver familjen, för det gör jag definitivt, men för att mina vänner inte tar så stor plats i mitt liv som jag skulle önska.
Jag blir avundsjuk på folk som har filmkvällar eller middagar med vin och god mat. Jag kan bli trött på att vi alltid planerar så himla noga istället för att bara ses. Nu. Utan krusiduller. Jag har inga krav. Jag vill bara ha dem nära. Oftare.
Jag inbillar mig själv att mitt liv är fullt med betydelsefulla saker, men egentligen är det inget som verkligen får mig att känna. Jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde förra helgen, antagligen för att det var samma sak som alla andra helger.
Ingenting händer, men tiden rusar ändå iväg.
Jag har inga stora krav, jag vill bara minnas nåt mer än den där kökssoffan när jag tänker tillbaka på mitt liv.

Den här stan är klädd i kejsarens nya kläder
runt omkring
ingenting

Kalas, grillning och div, annat...

Har haft en skön helg igen. Sov oförskämt länge i lördags och masade mig sen till Sabina för att grilla.
Hann förresten läsa några böcker till läseklubben och sola lite först på min balkong. Varmt!
Promenad med Sandra på kvällen. Perfekt temperatur ute.
Kalas hos Jeanette igår. Alla lyckades sätta på sig svart-vita kläder. Visste inte att vi hade dresscode...

          image92

          image93

Vi åt som vanligt för mycket snickerskaka. Det är sjukt beroendeframkallande.
Tur att Jeanette bara fyller år en gång/år.
Glass blev det också. Med hallon och björnbär (och snickerskaka).
Hon är en ängel, det där födelsedagsbarnet...

Så, nästa vecka blir det Kreta, om det inte har brunnit upp innan det. I så fall stannar jag nog hemma. Kanske.
Ikväll ska jag och Sandra till Ica Maxi och storhandla som riktiga hemmafruar. Haha, vi får väl ha springtävling i gångarna, så vi får nån motion idag också.

Annars ser mitt liv ut så här just nu:

Läsa: Förrädarens guld av Philip Reeve
Lyssna: Maia Hirasawa och Lars Winnerbäck
Göra: försöka bli av med mitt sockerberoende. Igen.
Titta: Weeds och So you think you can dance
Längta: till Kreta
Sakna: närhet
Vilja: ha en lååång myskväll med mina vänner


Min bästa skiva...

En fantastisk CD låg på min hallmatta för ett par veckor sen, mixad av världens bästa Anna och skickad till mig från andra sidan Nordsjön.
Här kommer mina favoriter än så länge:

The Fratellis-
Whistle for the choir
Primal Scream- Country girl
Razorlight- Golden touch
Kaiser Chiefs- Ruby

Tusen miljoner tack till dig, hjärtat.
Puss


Karlsson, Karlsson, världens bästa(?) Karlsson...

Jag tänkte just skriva att det här är en dålig dag, men det är kanske inte riktigt sant. Jag har ont i magen och ska jobba hela dagen, men å andra sidan är det fint väder och jag ska till mormor och morfar efter jobbet. Har inte sett dem på jättelänge, så det ska faktiskt bli riktigt trevligt.
Idag är det exakt 2 veckor tills jag sitter på planet till Kreta. Ska bli så härligt. 2 veckor med min galna underbara lillasyster.

Häromdagen satt vi och planerade inför höstens kulturveckor i Hallsta. Det är Astrid Lindgren-året i år eftersom det är 100 år sen hon föddes, så vi funderade på sagolek med Astrid-tema för förskolor och allmänhet.
Jag erbjöd mig att baka kakor som ser ut som Pippi, och så kom vi på lite pyssel och nån lek. Sen kommer jag på att Ann-Sofie såklart skulle bli en perfekt Pippi. Rödhårig och allt. Hon tycker det verkar roligt, men undrar såklart vad JAG ska klä ut mig till. Jag hatar verkligen sånt här. Iaf inför föräldrar och andra vuxna. Barnen tycker ju bara att det är roligt. Iaf, det tar en stund, sen kan ju inte jag hålla min stora käft stängd, så då börjar jag berätta om att min mamma brukar vara utklädd till Karlsson på taket när de har maskerad på jobbet. Ögonblickligen så är ju jag utsedd till att spela Karlsson med en jävla propeller på ryggen. Japp. Varför kan jag inte bara vara tyst?!

Jag är ju dessutom rädd för Karlsson. Han är en elak och otäck figur som man inte kan veta om han är ett barn eller en vuxen.

Jag ville hellre vara nåt coolt ur Ronja (som är min favorit), typ en vildvittra, men mamma trodde att jag skulle skrämma barnen om jag sprang runt och skrek: "Nu ska blodet flytaaaaaaaaa! Hahahahhaha!".
Konstigt. Jag ser inte alls problemet...


It's such a beautiful day...

Helgen har varit alldeles alldeles underbar.
Jag har knappt varit hemma alls. I lördags var jag med mina föräldrar och Sofia i stan, sen åt vi på underbara Gränden och umgicks sen resten av dagen med resten av familjen.
Jag var sjukt pizzasugen på kvällen, och värre blev det efter att ha pratat med pizzabakaren Sandra. Men- jag köpte inte nån. Jag lagade nyttig mat. Lite stolt över mig själv faktiskt.
Igår vaknade jag ganska tidigt, tittade ut, såg solen och ville ut i skogen. Ensam. Jag tog med ett par burkar och cyklade upp till skogen för att plocka blåbär. Strosade runt där ett bra tag och plockade. Det var härligt ute. Vått i marken och sol ovanför mig. Träffade bara två människor på hela tiden, och det var Anna-Karins hurtiga föräldrar. Haha

image89

När jag började bli varm och tillräckligt anfallen av myggen, så cyklade jag hem till min dusch, sen var det bara slänga i sig lite gröt och mackor och dra iväg till Trångfors där de hade Marknadsdag. Solen stekte och jag köpte tunnbröd, morötter och fika. Sen skulle vi åka båt. Vi har en pråm här i Hallsta som heter Albert och vanligtvis ligger på land, men en gång om året kan man provåka denna gamla charmiga båt. Det skulle vi såklart göra.
Allt gick bra. Vi åkte en bit upp på kanalen innan den vände och åkte tillbaka. Då skulle den vända igen för att hamna åt rätt håll för nästa åktur. Problemet är bara att kanalen är lika bred som båten är lång, så det gick lite sisådär, kan man väl säga. Båten kom runt halvvägs, och sen satt den fast. De kastade ut rep, och folk på land började dra, men båten stod där den stod. Till slut fick vi klättra ut från fören på en vinglig landbrygga som var väldigt brant. Men vi kom iaf av till slut.


image90

image91

Sen blev det att åka direkt från Trångfors till Åsby för att plocka upp blommor till kvällens Sofia Karlsson-konsert. Hamnade till slut på Skantzen där jag sålde biljetter och lyssnade på konserten.

Kom hem vid nio. Kall, trött och hungrig. Blev ingen stavgång. Det tar vi ikväll.


Lång händelserik helg, men å så roligt jag haft...


Helg

Snart helg. Ska faktiskt bli väldigt skönt. Det har varit en kort vecka känns det som, men jag har varit ganska trött, så det ska bli skönt att vila lite.
I helgen ska jag träffa min lilla syster-yster Sofia. Det var alldeles för länge sen. På söndag ska jag jobba på konserten med Sofia Karlsson här i Hallsta. Det är utsålt så det blir väl till att släpa extrastolar och riva en miljon biljetter.

Jag försöker hitta ett motto eller visdomsord som jag kan stå för. Vi ska ju tacka av vår chef om ett par veckor, och alldeles för snart vill fixaren Astrid ha foto på oss och nåt visdomsord. Foto är väl inte så svårt, eftersom jag är en liten linslus, men jag har liksom inget riktigt motto som följt mig genom livet. Får fundera lite till...

Lyssnar på Keane och väntar på frukosten. Jag är hungrig.

Hörs efter helgen!



 


Ny mobil...?

Jag har hittat en telefon som jag vill ha. Brun.

Det finns inget dåligt väder?

Åh, vilket dumt, dumt väder det är ute.
Jag hatar regn. Inte ens Sandra vill gå ut och stava då...

Varje slant hon inte slängt har varit en onödig besparing?

Men hallå, det skulle ju bli sol idag hade jag tänkt. Jag har ju badkläder med mig och tänkte fly undan jobbet efter lunch. Vädret tyckte tydligen annorlunda.

Idag fick vi våra biljetter till Kreta. Nu känns det "på riktigt". Sofia ringer mig ibland och talar om hur lång tid det är kvar. Jag vet inte om hon bara är ivrig, eller om hon tror att jag verkligen kan låta bli att hålla koll på sånt. Jag har stenkoll. 3 veckor och en dag kvar. :)

Jag har kommit på att jag måste bli lite mer noga med mina pengar. Jag är verkligen "kung i baren" på mer än ett sätt. Jag blir helt galen när jag får pengar. Beställer saker, shoppar, köper god mat och unnar mig saker. Problemet är att innan fakturan kommer så har jag ju glömt bort att de ska betalas också.
Häromveckan var jag på min favoritsida inreda.com och hittade en sparbössa föreställande smurfkungen som jag bara inte kunde låta bli att beställa.
Kolla hur söt han är:

image88

Och mycket riktigt kom det också en fin faktura sen. Men det var det värt. Jag vill spara alla mynt nu. Jag försöker intala mig att det var en ekonomisk investering för mitt framtida sparande. Ehh...
Böcker är nog annars min stora pengafälla. Jag läser en hel del på engelska, och då blir det till att beställa, och så har jag ju inget tålamod. Eftersom jag jobbar på ett bibliotek så borde jag ju inte behöva köpa böcker, men jag orkar verkligen inte vänta. Om jag hittar en bok som verkar bra, så vill jag läsa den nu! nu! nu! Inte om två veckor...
Men ok, jags ka verkligen försöka skärpa mig. Har några höstprojekt som kräver pengar.
Tv-bänk, bärbar dator och tapeter till vardagsrummet.
Men först är det Kreta, och där tänker jag verkligen vara kung i baren.

Min dåliga karaktär vs. sockerberoendet

Usch, jag har kommit in i mitt sockerberoende igen. Jag blir galen! Jag hade ju faktiskt blivit av med det.
Jag klarade ju av att gå igenom en hel affär utan att komma ut med nånting innehållande socker.
Nu kan jag inte det längre.
Alltså, Sandra och jag är ju duktiga med stavarna och så, men eftersom jag inte äter bra så blir det ju ingen förbannad förändring. Jag blir irriterad, men det är ju mitt eget fel. Jag måste skärpa mig. Nu.
Igår blev det ingen stavning. Regnet fullkomligen öste ner. Inte ens Sandra vill gå, och då regnar det mycket. ;)
Istället satt jag hos Sabina och åt entrecote och pommes och glass. Det var gott som tusan och jag tänker inte ha dåligt samvete. Inte för det iaf.

Igår kväll ställde jag mig och kokade lingonsylt vid 21-snåret. Jag hade inget att göra, så jag gjorde lite hemmafru-sysslor. Nån som vill ha sylt? Jag har några burkar. :)

Annars har helgen varit innehållsrik både fysiskt och psykiskt.
Vissa saker har varit bra, och andra mindre bra. Det som förvånar mig är att jag ändå orkar hålla humöret uppe.
Det är ingen fasad när jag skrattar eller ler. Om jag skrattar så är jag antagligen glad och tvärtom.
Någonstans inom mig finns nån stark liten jävel som tar mig igenom allt "dåligt" som rör sig omkring mig. Antagligen så är det pga det som jag inte orkar bekämpa mina egna problem. 

Alla säger att jag måste börja fokusera på mig själv, och att man inte kan ta ansvar för andra människors handlingar och allt sånt, och det vet jag ju, men ibland vill jag vara där för mina vänner och fokusera på dem när de behöver det. Då sätter jag gärna mig själv i andra hand. Jag klarar mig alltid, men det är inte säkert att de gör det...
 


Jurassic park

Jag har träningsvärk idag. Tänkte bara säga det så att ni förstår att jag har ansträngt mig.
Sandra och jag gick ganska fort igår. Vi hade bra takt för att inte ha gått ordentligt på över en vecka. Jag räknar inte måndagen. Vi var inte våra mest hurtiga jag då.
Iaf, så var det rena rama djurinvasionen igår. Sandra blev livrädd för två små ormar och så blev jag livrädd för en stor trollslända. Rena Jurassic park, som Sandra så fint uttryckte det. Tur att vi hade stavar att försvara oss med. :)
Vi är inte vana med en massa levande djur, bara döda små möss...

Somnade tidigt igår. Halv tio kanske. Det behövdes.

Imorse borrade jag och Ann-Sofie vidare. Jag kom på att vibrationerna från borrmaskinen måste vara ungefär lika effektiva som den nya vibrations-träningen. Ni vet, den där plattan man ska stå på och skaka bort fettet. Jag kände mig rätt nöjd med mig själv. Haha
Snyggt blev det iaf, men jag glömde mobilen hemma, så ni får se på måndag om ni vill. Vi är mycket nöjda.

Ha en skön helg allihop. Jag ska på Olles ettårskalas.





Konserter och machojobb

Åh, Maia Hirasawa var alldeles alldeles underbar.
Jag måste verkligen lyssna på skivan nu. Den ligger ju hemma hos mig. Har bara inte hunnit.
Det är så härligt med konserter. Jag har sett flera underbara artister i sommar. Kristofer Åström, The Ark, Sugarplum fairy, Marit Bergman och nu Maia. Och så har jag Winnerbäck att längta till i november.

Idag har jag och Ann-Sofie varit värsta macho på morgonen med borrmaskin, pluggar, skruvar, tumstock och skruvmejsel. Vi behövde inte ens hjälp av Kent.
Vi sätter upp nya hyllor för att skylta böcker på. Vi har förklarat krig mot boksnurrorna eftersom de är så sjukt fula och tar så himla mycket plats.
Vi hann dock bara sätta upp hälften av hyllorna idag. Det ska bli fyra till under. Vi får ta det imorgon.
Vi vill inte borra under öppettid. Då får vi eventuellt stryk.

image87

Ikväll är det stavgång igen. Måste verkligen det. Bäst att låta Sandra bestämma så att det blir en ordentlig runda också. Jag är alltid så lat. hehe

Nu ska jag fortsätta med min favoritsysselsättning: höstschemat. Och ja, jag är liiite ironisk.

Today is a good day...

Blev en bra dag igår trots allt.
Bestämde mig för att försöka få Sandra att simma med mig istället för att gå ut och gå.
Skickade ett sms, och sen ringde Tony och hade tråkigt ensam på badet, så jag åkte dit. Låg och pratade och badade med honom ett par timmar, sen ringde Sandra och sa att de redan var på badet, fast i andra änden.
Anna-Karin var också där, så jag pratade lite med henne och sen gick jag till Sandra och umgicks. Nåt simmande blev det inte, eftersom hon hade kidsen med sig, och det var ganska skönt.
Lugn kväll. Härligt.

Ikväll är det dags för Maia Hirasawa-konsert. Ska blir riktigt kul, trots att jag inte hunnit lyssna på skivan alls, men både Carro och Sandra är helt sålda, så det blir nog bra. Det är jag övertygad om. I annat fall så är det ju alltid roligt med konserter, som Sandra sa när jag tjatade med henne på The Ark. :)

Mitt humör har börjat bli konstigt igen. Eller mitt humör vet jag egentligen inte om det är. Iaf inte så att folk märker det. Tror jag.
Men jag känner mig ensam. Jag blir avundsjuk när alla andra har nån att gå hem till, eller nån att prata med på kvällarna osv. Jag har ett enormt behov av att umgås med folk just nu. Som tur är så har iaf en del av dem tid med mig.
Problemet är ju att när jag kommer hem från jobbet så har ju jag all tid i världen, men alla andra har ju planer. Jag kommer på mig själv med att bli irriterad på att de inte hinner ses, och undrar om det kanske är så att de inte vill, fast jag egentligen vet att de verkligen inte har tid. De pusslar ihop tiden precis som jag. Ändå stör det mig och min knäppa, paranoida lilla hjärna.
Antagligen är det så att jag behöver få bli distraherad så jag slipper tänka på det som är jobbigt.
Jag har läst kanske en miljon böcker i sommar. Det är ett bra sätt att tänka på nåt annat ett tag.
Det har inte varit en helt lätt sommar...

Fem skivor i resten av livet?

Idag är det väldigt trögt ska jag säga. Vaknade imorse av väckarklockan. Trodde jag. För när jag hade legat där bra länge och försökt vakna till liv så kollade jag på klockan, och då var den bara kvart i sju. Så jag tillät mig själv att slå ihop ögonen i tjugo minuter till tills jag vaknade av klockan på riktigt. Orkade dock inte gå upp förrän halv åtta iaf, så det blev lite bråttom...
Prideveckan börjar nog komma ifatt mig nu. Hoppas att det går över under dagen.
Tog en promenad med Sandra igår iaf. En inte så snabb och inte så lång promenad, men det räckte. Blir lite hårdare tag idag. Måste komma igång igen.

Idag fyller min fantastiska lilla systerson Olle 1 år! Grattis till honom. ♥

Igår skulle jag försöka välja ut fem skivor och fem böcker som jag inte skulle kunna leva utan. Ni vet, om man bara fick ta med sig dem och inga andra, och det är det enda man får lyssna på och läsa i resten av sitt liv. Vad skulle ni välja? Jag gick igenom skivsamlingen och bokhyllan och blev bara mer och mer irriterad, för jag kan inte leva så. Bara tanken är helt sjuk. Fem skivor. Fem!? Jag skulle dö.
När jag väl kom fram till att det var omöjligt så var jag inte alls överraskad.

Jag valde 10 låtar istället:


The Ark- Vendelay
Lars Winnerbäck- Vänner
Lars Winnerbäck- Där elden falnar (men fortfarande glöder)
Peter LeMarc- Little Willie John
Brainpool- Some days are made for smoking
Kristofer Åström- Mr Bojangles
Marit Bergman- I will always be your soldier
Anna Ternheim- Tribute to Linn
Oasis- Don't look back in anger
Space Age Baby Jane- No one here gets out alive

Tveksamt om jag skulle kunna leva med de här låtarna i resten av mitt liv, men som tur är så lär jag ju inte behöva det, så...
Skulle jag valt 10 låtar att lyssna på det närmaste året skulle vi haft en helt annan lista, men det här är låtar som följt mig genom livet.

Böckerna får bli ett senare problem. Eventuellt så kommer jag inte att kunna göra en sån lista. Vi får se...






Pride och Parken Zoo- lördag

Ok, hur långt hade jag kommit när jag bloggade i lördags? Jo, just ja, Christer höll på att sminka sig och jag agerade dj med Kylie, Madonna och Bette Midler.
Ok, vill ni se resultatet?
image83
image84

Värsta baben. :)

Iaf, han och Fredrick skulle gå hela paraden och jag skulle ju inte gå alls, så de tog en taxi och jag tog bussen till stationen för att dumpa av min stora väska. Kastade mig sen på en tunnelbana till Slussen för att hinna se Tommy och Jocke innan jag åkte hem.
Väl där dök solen fram och det blev hysteriskt varmt. Alla transorna började bekymra sig om sminket och att det var så himla varmt med peruk och nylonstrumpbyxor. Jaja, sluta klaga. Vem har tvingat er att ha dem på er? ;)
Kastade mig på t-banan igen, och så till tåget.

Hann precis hem och vända innan Sandra plockade upp mig och Jeanette och vi åkte till Eskilstuna för att se Sugarplum Fairy och The Ark!
Sugarplum Fairy, som var förband, var bra, men lite tråkiga. Jag gillar dem bättre på skivan.
The Ark var allt annat än tråkiga. Jag bara älskade konserten, och Ola är ju så sjukt sexig! :)

image85 image86

Lämnade av Jeanette i Västerås och sen stannade jag och Sandra på McD.
Åkte sen hem mitt i natten och sjöng med till Anna Ternheim och Lars Winnerbäck i stereon. Mysigt.

Igår tog jag det väääldigt lugnt kan jag säga. Låg på balkongen och läste jPod och sen låg jag i soffan och tittade på inspelade Weeds och So you think you can dance. Det behövdes. Men shit, vad roligt jag har haft! :)


Pride-fredag

Igår blev en ganska lugn dag. Som ni alla vet så vaknade jag mitt på dagen hos Magnus. Vi tog det lugnt och sen åt vi kinamat på Kungshallen. Han åkte hem och jag åkte till Fredrick och Christer för att byta kläder, fixa håret och sminka mig. De var dock inte hemma just då, så jag tog en liten promenad i duggregnet ner på stan. Hade sett en fantastisk stor fotoutställning vid Nybroplan som jag ville titta närmare på, så jag strosade runt och tittade på kanske 100 st foton i storleken 1,5 x1 m! Här är några favoriter:

image77image78
image79image80
image81image82

Märkte dessutom att jag hade glömt en massa artister när jag berättade om schlagerkvällen. Vi såg även Sofia Källgren, Drömhus-Therese, Towa Carson, Jessica Andersson, Kristian Luuk- i Jessica Anderssons kläder, Måns Zelmerlöw, Årets Esc-vinnare Marija från Serbien som sjöng Molitvaaaa, Lotta Bromé utklädd till Marija (hysteriskt likt!) och Forbes. Kommer ni ihåg dem? "Beatles gav oss sin musik. Yesterday, vad den var fin...".

Igår kväll åkte jag iaf till parken. Dragshowen hade ny tid, så vi missade hela skiten, men vi hade kul ändå. Satt i gräset och drack smirnoff och pratade med Tommy. Alla andra gick in i parken, men vi satt kvar under trädet. Det var jättemysigt. Träffade Lars och Jocke och de andra där inne sen, och vi hade roligt tills jag åkte hem vid midnatt. Det är ljuvligt att vandra hem genom Stockholm mitt i natten alldeles ensam. Skulle jag göra det hemma så skulle jag möta ungefär noll människor, men här virvlar det av folk på väg åt olika håll. Vissa på väg hem, vissa på väg ut.

Idag är det parad-dags! Christer håller på för fullt med sminket. Vi ska möta upp Jocke och de andra vid slussen sen. Nästa år ska fan jag också transa. Fast jag vill alltså se ut som en kille som klätt ut sig till tjej. :)
Jag vill ha värsta peruken, sminket och hela tjottaballongen som Luuk skulle sagt. Vi får se hur det blir med det...
Anna- är du med i så fall? Det är ju Euro-pride nästa år! :D

Bilder från parad-spektaklet blir det imorgon!
Ikväll blir det parken zoo och The Ark!!! :)

Puss

Pride-torsdag

Lite mer info om onsdagen:
Marit Bergman var verkligen hur bra som helst! Jag är lite kär i henne nu. Vi fick höra en massa låtar från nya skivan, plus Adios Amigos och I will always be your soldier, så jag är mer än nöjd.
BWO var också asbra. Verkligen. Shit, vad proffsiga de är.

Ok, igår var det torsdag. Fredrick drog till jobbet ganska tidigt och Christer och jag låg kvar i sängen och pratade jättelänge innan vi gick upp och kollade på smurfarna. :)
Sen stack jag ner på stan för att träffa Lars och proviantera på systemet. Åt buffé på Pizza Hut och drog sen till parken. Väl där träffade vi Fredick, Jocke och hela hans släkt typ. :)
Satt ett tag ute på gräsmattan och hade roligt. Jag hade förlorat omdömet lite på systemet, så jag hade köpt på mig en massa lightcider som smakade rävpiss, eller snarare gelegodis.

image68

Världens äckligaste cider:
image69

image70

Gick in precis när schlager-kvällen började. De drog igång med Sarah Dawn Finer och Mark Levengood var som vanligt konfrancier. Kvällen fortsatte med Andreas Lundstedt, Regina Lund, Sonja Aldén, Cyndee Peters, Ann-Louise Hansson, Nanne, Jill Johnsson, After Dark, Sylvia Knight som tävlade för Island 2006(bilden) och div annat, bla Angel som sjöng "Sommaren i city 1990, kommer du ihåg mig?":

image76

DQ från Danmark:
image75

Fredrick och Christer Lindarw:
image73

Fredrick, jag och Tony:
image72

Lars och Fredrick:
image71

Schlagern tog slut och vi frog runt i parken ett tag. Jag träffade Magnus och hans kompisar. Vi drack cider och kramades med killen i Vänsterpartiet-tältet. :)
Lars och Fredrick fick nog och drog hem, Jocke hamnade hos nån Kenny, och vi skulle till Lino.
Väl där var vi tydligen för överförfriskade för att bli insläppta, så vi siktade på Patricia istället. Där var kön lååån, och båten fullpackad, så istället drog vi till Magnus kompis Knut i Solna för att efterfesta.
Höll på att somna i hans soffa, så vi åkte hem ef´ter att Magnus vattnat hans blomma med grogg. Vaknade 11:24 imorse brevid Magnus. Vi ska snart ner på stan och äta kinamat, sen ska jag väl ta mig upp för de 91 trappstegen till Fredrick och Christer och byta kläder, och sen är det väl bara att dra till parken igen. Ingen rast och ingen ro, men det är väl lika bra. :)

Puss på er alla, och Sabina, jag lider med dig. Kommer hem på söndag, så då kan jag hålla dig sällskap.
Kram till dig!

Pride: onsdag

Hej hej alla glada människor.

Här kommer rapport från första dagen på pride.
Efter en massa stress imorse, så kom jag äntligen iväg.
Vi har spenderat efm i och utanför parken, och jag har träffat Tommy, Lars, Tony, en låntagare på mitt bibliotek och div andra människor. Vi har lyssnat på Marit Bergman och BWO och slutade kvällen med McDonald's.
Här kommer lite bilder:

Fredrick och Christer som jag är inneboende hos denna vecka:
image62

Tommy:
image63

Christer, Tommy och Fredrick (Sandra- observera Tommys tröja! Hahahah)
image64

Marit Bergman:
image65

BWO:
image66

Lars och jag:
image67