I will survive...probably...

Jaha, nu har jag varit hos en distriktsköterska som inte hade nån koll alls. Spännande.
Knölen var mer en "knuta" och tydligen inte alls en lymfkörtel, för de sitter inte där som de sa i telefon.
Jaja, det var som med Mona på mellanstadiet. Vänta och se...
Ja, vänta tills tumörhelvetet har tagit över hela mitt huvud eller?
Jag ska iaf komma tillbaka om den blir större eller om födelsemärket som sitter där börjar klia. Tack för det rådet. Det hade jag aldrig kunnat komma på själv.
Jaja, jag kommer antagligen överleva. Bara så ni vet.

Take what you can. Give nothing back.

Igår var vi alltså och såg Pirates...
Den var jättebra, så Jeanette, du kan gott vara avis. Ska jag berätta hur det slutar? Hehe
Jag älskade filmen, men nu är det lite sorgligt att vi inte får nån mer film (läs: Jack Sparrow) att titta på.
Jag älskar verkligen när de tar ut kanonerna och börjar skjuta på varandra. Då är jag tillbaka i barnrummet när Sofia och jag lekte med våra sjörövarskepp i lego och sköt med våra små legokanoner på varandras skepp.
Jag log mig igenom hela filmen tror jag.
Igår gick dock saker inte riktigt vår väg. Jag hade ett presentkort på en biobiljett, men så hade jag ju kommit på den geniala idén att eftersom jag är trekund så får man ju "gå 2 betala för 1" varje tisdag.
När vi kom dit säger hon i kassan att "Nej, det slutade vi med idag!". Och så lägger hon till "men även om det hade gällt så hade inte det hjälpt, för det gällde inte på så nya filmer som pirates, om det kan vara nån tröst?", jag bara "ehh, nej, faktiskt inte...".
Sen senare skulle vi till McDonald's och jag ska vara nyttig och ta morötter istället för strips, men då är såklart de också slut. Ingen kan beskylla mig för att inte ha försökt iaf...
En riktigt trevlig kväll var det trots allt. Tack Sabina och Ann-Sofie för det.


Hypokondriker?

Nu har jag äntligen vunnit kampen mot förkylningen, men istället fått ont i nacken och ryggen. Inte speciellt ovanligt för att vara jag, men i söndags upptäckte jag en knöl i nacken, så nu är jag övertygad om att jag har cancer och kommer dö. Dramatisk hypokondriker? Vem? Jag?
Iaf, satt i telefonkö till vårdcentalen imorse i några timmar kändes det som, och fick sen prata med en sköterska. Hon tyckte väl att hon skulle titta på det iaf och mumlade nåt om svullna lymfkötlar efter förkylningen. Det gjorde mig såklart inte ett dugg lugnare, eftersom min hjärna kan vara orerhört övertygande om att det är nåt livsfarligt.
Ska dit imorgon, och sen antagligen få en remiss till sjukgymnasten för mina axlar och min rygg. Kan ju vara bra iaf eftersom jag typ har ont i dem jämt men aldrig kommer till skott med att ringa...

Ikväll ska jag, Sabina och Ann-Sofie på bio. Vi ska se Pirates of the Caribbean 3. Hoppas att den är bra. Jag ska äta massor med popcorn och dregla över Johnny Depp iaf. Hehe

What a beautiful day...

Jag har haft en underbar helg!
Gick upp tidigt i lördags trots att jag kokade jordgubbssylt halva natten. Kokade gröt och satte mig i soffan för att titta på film. Gick igenom lådorna och hittade Love! Valour! Compassion! som är en riktig liten pärla i filmvärlden som jag inte sett på länge.
Åkte till Sandra sen och vi tog en promenad till åsby för att köpa blommor till min mamma. Härligt att träffa Sandra igen. Det var alldeles för länge sen. Barnen sov, så vi fick dessutom vara ensamma. :)
Tog en till promenad på kvällen. Det var alldeles ljuvligt sommar-kvälls-soligt ute.
Igår gick jag också upp tidigt för att åka och heja på vårt jobblag i triathlontävlingen. De var jätteduktiga!
Solen sken som aldrig förr och det var jättemysigt. Iaf för oss som bara behövde titta på medan de slet halvt ihjäl sig. Hehe
Åkte till mamma sen. Firade mors dag med jordgubbstårta, Sofias jordnötskakor och en krockettävling som urartade ganska fort. Det började med att vi skulle spela med Anja, och slutade med att jag, Sofia och Ulrika tog över hela spelet och blev helt galet vinsttokiga. Haha
Slappade till Brothers & Sisters igår kväll och somnade väldigt gott sen kan jag säga...


image25


Långsam dag

Sitter i Kolbäck denna stormiga, gråa eftermiddag. Önskar att klockan kunde gå lite fortare även om det är ganska behagligt här. Passar på att läsa lite böcker till läseklubben på onsdag.
Jag mitt ljushuvud glömde boka bussen som vanligtvis tar mig hem härifrån efter sju, men jag har en förtjusande snäll pappa som erbjöd sig att hämta mig. :)
Imorgon ska jag gå hem tidigt. 11.30 närmare bestämt. Ska till stan och shoppa nya byxor med Sofia.
Ska passa på att fixa lite födelsedagspresenter också. Känns som att alla fyller år i juni. Trevligt, men inte fullt så kul för plånboken...
Håller på och funderar på om jag ska ha råd att åka till Stockholm och festa nästa helg. Skulle först bara träffa Fredrick, sen blev det Magnus också (men han verkar ha tröttnat på mitt velande och gjort andra planer) och nu vill Tommy också att jag ska komma. Det är inte lätt att vara populär. Haha. Shit, jag saknar verkligen alla jättemycket!

Det blåser halv storm ute, eller som en kille i 4-årsåldern nyss sa: "Mamma, det är mycket luft ute idag".

Lagen om alltings jävlighet

Tror du inte såklart att badet var stängt idag då?
Jo, självklart! Vaknade av väckarklockan kl 6, pallrade mig upp för att klä på mig och masa mig iväg till simhallen på min tröga cykel. Kommer dit och börjar ana oråd...
Inga bilar på parkeringen, och inte en enda cykel! Kolsvart där inne och en gul lapp på dörren där det står med käcka bokstäver "Vi stänger badet för säsongen lördagen 19 maj" med en förbannat glad sol under. Med solbrillor! Arrgghhhh!!! Jaha, det var ju bara att cykla hem igen...
Lite irriterande kanske? Jo, det kan man ju påstå.
Såg jättesöta ulliga kanadagås-ungar på hemvägen längs sjön. Synd att de inte är lika söta om ett år.


 


Bada ute? Nu?

Jag har börjat promenera till jobbet nu. Ni som inte vet hur kort väg det är kan ju vara imponerade, men ni andra vet ju bara hur lat jag varit när jag tagit cykeln. Iaf, lilla Berit står kvar i cykelrummet hemma och vilar sig, och jag ser till att få lite extra motion. Var ute och gick på lunchen idag också. Skönt faktiskt. Man får lite mer energi till efm.
Jag måste komma igång och röra på mig. Imorgon är det sista dagen som sporthallen där jag simmar har öppet. De stänger inför sommaren alltså. Utebadet öppnar istället, men är det inte lite tidigt?
Okej att de öppnar ute, men innebadet borde väl vara öppet ett tag till?
Men visst, att frysa arslet av sig i utebassängen är ju också ett sätt att bli smal...ehh...
Jag funderar på att låna mammas stavar och gå ut och gå lite. Jag är medveten om att man antagligen ser ut som värsta pensionärsmuppen, men det kan jag leva med i Hallsta. Iaf om jag tappar nåt hekto på kuppen.
Får väl dra med Anna-Karin så jag slipper skämmas ensam. Hehe
Idag är det dessutom min gudson Odins dopdag. Jag har lovat honom och hans lillasyster Allis en ny bok varje år på deras dopdagar, men jag hinner tyvärr inte träffa honom idag. Får väl ta det i helgen. Jag saknar de små liven...
Och deras mamma också såklart. Puss till er! ♥




Tillsammans är man mindre ensam

Innan ni börjar läsa, klicka här för att lyssna på dagens låt.

Söndag kl 12.12 på tåget till Hallstahammar

Vandrade just igenom Vasaparken i solskenet och grönskan ackompanjerad av REM's Shiny happy people och Anna Ternheims Today is a good day.
Natten börjar hinna ikapp mig nu. Sov sammanlagt ungefär tre timmar i natt brevid två killar (inga snuskiga tankar nu) och deras egna lilla snarkorkester.
Molnen håller på att ta över himlen nu. Jag lyssnar på Sweet Jackie med Sugarplum fairy och försöker få grepp om natten som gått.
Var på "studiebesök" på Etna på Råby med en massa härliga människor och det var minst sagt intressant.
En medelålders man som var 5:e minut glömde mitt namn blev kär i mig och min gröna glitterögonskugga.
När vi hoppade upp ur stolarna för att dansa till vad vi trodde var I will survive så visade det sig att det egentligen var It's raining men och julcidern var precis lika äcklig som i julas.
Jag hann bli osams och sams igen med Jocke också. Vi är ett sjukt konstigt team han och jag, där han står för impulsiviteten och jag för planeringen, och i slutändan brukar vi få det att funka, men ibland måste nån ge sig (oftast jag) och då går det "sådär". Men det är ju trots allt han och jag mot världen. :D
Att släppa sitt kontrollbehov kan ibland visa sig bli riktigt lyckat.
Frös halvt ihjäl på väg till Bäckby, låg i timmar och pratade i dubbelsängen tills killarna somnade tätt ihop och jag låg stilla och såg dagen vakna...

Sing your troubles away...

Cry no more tears, take this song and sing your troubles away...

Lyssnar på Cry no more tears med Sweet Chariots och sjunger vackert med. :)
Har nyss upptäckt min nya favoritradiokanal P3 Svea.

Ge mig helg...

Idag känns det som att nån hoppar på mitt huvud strax ovanför högra ögat. Det gör ont!
Ipren vill inte hjälpa och jag har startat en hatklubb mot snoret. Dessutom regnar det oavbrutet.
Igår var läget ungefär likadant såklart, eftersom jag var ledig. Skulle hälsat på Jessica, men jag ville inte smitta dem. Axel hade precis varit sjuk, så...
Jag låg istället hemma i soffan, pratade med Magnus, Kristina, Jocke och sen Magnus igen. :)
Åt glass och försökte ta mig igenom en bok som jag fick för 2 år sen. Förbannat trög, men jag ska igenom den!
Alltså, en helt seg torsdag, och idag- en ännu segare fredag. Ska jobba till fem. Hurra!
Lyssnar på Stop crying your heart out med Oasis och hoppas att klockan ska gå fort idag.

Andas ut...

Livet blev just lite lättare att leva. För stunden iaf.
Ska snart åka in till stan och träffa Jeanette en liten stund innan vv.

I'm the worrying kind...

Idag är inte en bra dag.
Jag är helt genomförkyld, mår illa och har en orolig känsla i magen.
Att jag är sjuk kan jag väl hantera, det är det andra som driver mig till vansinne.
Jag är ju mästare på att oroa mig för alla andra. Det vet ni ju, men nu har det varit väldigt mycket på alldeles för kort tid.

Idag är det viktväktarna dessutom, och det gör ju inte saken bättre eftersom jag vet hur dåligt jag skött mig de senaste veckorna, men det är väl bara att som vanligt gå dit och se sanningen i vitögat.

Otursdag?

Om du tycker att du har en dålig dag, kolla in det här gamla klippet på en 16-årig Lars Winnerbäck när han sjunger om att ha otur. Han är så söt, den lilla poeten...

Samma människa, men ändå en helt annan...

Nån som ser likheten? Det har gått 20 år. 20 år! Det är helt galet. Usch, jag är gammal...
Men ändå känns det som det inte gått nån tid alls. Det är först när jag börjar tänka på allt jag gjort sen jag var 6 år, som jag börjar fatta.
Allt var så enkelt då. Jag hade precis börjat skolan, bodde granne med mina bästisar och hade aldrig tråkigt.
Allt var så lätt. Det största problemet var hur man skulle få broarna i sandlådan att hålla, eller vem som skulle ha största bottenplattan när man byggde lego. Det är lite större problem i min värld nu.
Men ändå är jag ganska mycket lik mig. Jag är fortfarande lika nyfiken, envis och vill vara med överallt.
Jag är högljudd som man blir efter att ha försökt göra mig hörd i en familj på 6 personer.
Tjejigheten har fortfarande inte helt kommit ikapp mig och jag hörs och syns lika mycket nu som då.
Den där klänningen jag har på mig på kortet blev bara ett par dagar efter fotograferingen helt full med maskrosfläckar och min praktiska mamma gjorde om den till en tröja. Sån är jag, även om jag nu har lärt mig att vara stilla ibland. Jag har fått ett lugn som jag har stor nytta av och att vara ensam ibland är numera ett behov snarare än ett problem.
Det hinner hända mycket på 20 år, men ändå så händer det ingenting(förutom att jag växt i mina framtänder)...


image22          image24


Flest grannar vinner?

Hmm, ok, jag får väl erkänna att min gissning inte var direkt lyckad, men jag vägrar erkänna att vi förtjänade att hamna på plats 18. The Ark gjorde ett jättebra framträdande. Eloge till dem!
Det tråkiga är att esc inte längre handlar om musiken (frågan är om det någonsin gjort det) utan mer och mer om politik och grannsämja.
Det verkar som att det inte längre räcker med att ha en bra låt eller en proffsig artist.
Det gäller också att ha flest grannar. Simple as that.
Vi tjatar ihjäl oss om att östländerna bara hejar på varandra, men vad gör vi då? Det är lätt att bli hemmablind när man är som jag, en sjukt dålig förlorare som dessutom älskar The Ark.
Faktum är dock att östländerna blir fler och fler och faktiskt tar tävlingen på allvar. Visst, det gör vi också, men hur är det med resten av västländerna? Nån som gillade Englands flygplanslåt? Nej, jag tänkte väl det...
Men ändå, i stort sett alla västländer åker ut redan i semin, medan de 7 som är kvar till finalen hamnar på de sista placeringarna, med undantag av Grekland. Tillfällighet? Jag tror inte det.
Visst var det väl väldigt många bidrag som var mycket sämre än oss?
Detta är ingen överraskning alls för oss som brukar följa esc. Detta har varit på gång i flera år nu.
Kanske är det dags att åtminstone till en viss del ta tillbaka jurygrupperna för att få någon slags objektiv syn på musiken.
Nu när jag läser igenom det jag skrivit märker jag att jag låter ganska sansad, men ja, jag är fortfarande vansinnigt förbannad och kan antagligen hitta på anledningar i evigheter framöver, men faktum kvarstår.
Östländerna och grannsämjan har tagit över esc.
Välkommen till klubben för inbördes beundran.

Heja The Ark!!!


image21

Kom ihåg att hålla tummarna nu.

Jag sitter just nu hos mina föräldrar med mina systrar och väntar. Blir klockan aldrig nio!?
Apropå ingenting så vill jag bara säga att programledaren är lite lik en ung David Bowie. Bara så ni vet.
Och min fascination för Ukrainas Verka Serdutchka (?) har ökat de senaste dagarna. Karln är ju såå cool. :D
Nu är det bara en timme kvar...
Puss

Lita aldrig på Europa...

Alltså, vad hände?
Jag har ju tippat 10 bidrag som jag trodde skulle ta sig vidare från semin till finalen (vi pratar så klart om schlager för er som inte hänger med). Jag hade 4 ynka rätt! Fyra!!! Det är lite skämmigt och bevisar än en gång att man inte kan lita på de konstiga människorna som bor och röstar i Europa. Det kan gå hur som helst.
Att Vitryssland, Serbien och Turkiet gick vidare var väl ingen överraskning, men hur klarade sig Georgien, Bulgarien och Lettland(!) genom kvalet? Det är en gåta för mig...
Detta gör det såklart nästan helt omöjligt att tippa Sveriges placering för imorgon, men jag drar till med en fjärde plats.
Jag tror att Serbien, Vitryssland och Finland kommer slå oss. Eller eventuellt Slovenien eller Ukraina. Vi får se...
Jag vill iaf tro på att Olas otroliga charm och bandets proffsighet räddar oss från kvalet nästa år. *hoppas hoppas*

Ha en skön helg nu, och håll tummarna för The Ark!

Solen lyser, himlen är blå...

Nynnar på
Solen är skön, solen är toppen, solen är varm, målar brun hela kroppen.
Solen som gör att det blir morgon var dag. Solen i Hallsta är bäst tycker jag!
:D

Ja, det är lite bättre idag. Bara 2 dagar kvar till helgen. Idag blir det schlager hos Sabina och imorgon slutar jag tolv och ska träffa Anna-Karin som har turen att vara ledig.
Körde igenom mitt träningspass hemma igår och nu är jag kanske på gång med motivationen igen.
Har snygga nya byxorna och en tröja som förut bara åkt upp över magen. :)

Bokat biljetter till Winnerbäck idag. Jag, A-K och Sandra ska på konsert i november. Hurra!

Somnade igår till Elin Sigvardssons "If I" och Winnerbäcks "Ingen soldat". Jag älskar att bara ligga på sängen och titta i taket och pilla naveln medan jag har bra musik i hörlurarna. Musik borde alltid lyssnas på i hörlurar. Man missar ju alla bakgrundsljud annars. Jag har oerhört svårt att verkligen lyssna på musik om det bara skvalar ut i rummet från stereon. Om jag lyssnar så vill jag verkligen höra. Förstår ni?

Tänkte igår på alla mina underbara vänner som verkligen orkar försöka ta reda på vad som rör sig i mitt huvud fast jag inte berättar det. Jag har blivit bättre på att berätta, men det tar fortfarande emot.
Det är dock viktigt för mig att ni vet att jag vill berätta. Och att ni vet att jag vet att ni bryr er.
Vissa av er är visserligen väldigt bra på att dra ur mig saker, och vissa andra har mer tålamod. Bägge sätten är bra. Bara ni vet att jag faktiskt ser det...
Tack ♥


Gråa dagar skyndar aldrig på...

Är i Kolbäck helt ensam hela förmiddagen. I vanliga fall brukar jag inte gilla att vara här, eftersom det inte händer någonting, men idag passar det mig perfekt. Bara få vara i fred. Lugn och ro och regn utanför. Ljuvligt....

Det här är ju schlagervecka! Jag borde vara på topp. Fit for fight ni vet, och visst, det kommer jag säkert att vara direkt det sätter igång om jag känner mig själv, men ändå så är jag inte så där entusiastisk som jag brukar. Kan det vara för att Sverige inte ligger så bra till som jag skulle önska? Jag vill ju att de ska gå upp där och vara så där brilljanta som bara The Ark kan vara och sopa hem hela skiten.
Folk snackar om Finland, som jag ju inte är nån älskare av, och jag blir tjurig och tvärtemot. Samma sak med alla andra länder som är tippade i topp.
På fredag förmiddag ska jag lägga min gissning på Topp 5 och Sveriges placering. Kom igen nu! Var med och gissa på åtminstone vår placering. Jag kan skicka ett pris till den som kommer närmast. :)

Den här förbannade viktminskningen har jag heller ingen motivation för just nu. Hur fan får man tillbaka motivationen? Ja, jag vet att jag mår bättre nu än innan och att jag kan köpa mindre kläder och det där, men jag behöver ett riktigt bra skäl, eller jävligt mycket support och uppmuntran för att orka räkna de där pointsen just nu. Nån som har nån idé eller nåt snällt att säga? Jag är så jävla less...

Galen, någon?

Jag är trött, less, uttråkad och inte alls så där munter som jag var i morse...
Den här dagen har varit helt jävla galen. Jag har sprungit omkring som en dåre, men knappt fått nånting gjort.
Eller jo, det har jag väl, men jag vet inte riktigt vad. Det har varit kaos i mitt huvud och ingenting blev som jag hade tänkt det. Ni vet, ändra mer än 5 saker på samma dag hos en hysterisk planerar-människa så kan det bara gå på ett sätt. Hispan nästa? Näe, så drastisk ska jag väl inte vara. Sängen duger bra...

Det är bara med hjärtat som man ser klart...

I helgen fick jag "Lille prinsen" från Lovefilm, och jag blev helt lycklig när jag såg att filmen var nästan lika bra som boken. Har ni läst den gamla klassikern från 1943? Lille prinsen av Antoine de Saint-Exupéry. Helt underbart filosofisk bok om en liten pojke som bor ensam på en liten planet, tröttnar, reser runt till andra planeter och slutligen blir fast i en öken på Jorden och kommer på att det ändå var bäst hemma. Tillsammans med en lika strandsatt pilot diskuterar han livet och pojken får i det jättesorgliga slutet hjälp(?) med att komma hem igen...
Han säger vid ett tillfälle:
Det är bara med hjärtat som man ser klart
Det som verkligen betyder något är osynligt för ögat
Jag gillar det. Och så är han vansinnigt söt med stora ögon och ljust rufsigt hår.

  image18  image19 image20


Hur som helst så kan jag inte förstå hur folk inte förstår tjusningen med barnböcker bara för att de blivit vuxna. Är det skämmigt att läsa böcker som är skrivna för barn? I USA tex så har de ju tom gjort vuxenomslag till Harry Potter-böckerna. Visst, det är såklart ett bra sätt att få folk att läsa dem, men kom igen! Om man inte kan läsa en bok för att den har ett barnsligt omslag så ska man nog låta bli den helt. Vad är det som gör att vi alltid ska vara så jävla vuxna? Att vara vuxen är ju pisstråkigt. Jag vill kunna fastna i fantastiska bilder i ljuvliga böcker (varför har vuxenböcker inga bilder?). Jag älskar Majas Alfabet, trollen i John Bauer's värld och magin i Elsa Beskow's.

Man får perspektiv på tillvaron av att läsa barnböcker. Testa så får ni se...


Har du sagt ja till dagen?

Lördagens fest blev riktigt lyckad. Förfest hos Carro och sen vidare till bmb.

Jag tror knappt att vi rörde oss från schlagerbaren på hela kvällen. Iaf inte jag. Surprise?

Det enda irriterande var att dj:n där inne tappade omdömet strax efter tolvslaget och helt plötsligt inte verkade ha en jävla aning om vad schlager innebär. Inte ens Kicki fick vi höra! Hmm, gillar vi sånt? Näe, inte direkt...
Tur att han var söt, annars hade jag nitat honom. haha
Igår vaknade jag till liv strax efter elva och upptäckte att jag inte hade nån frukost hemma. Jag blir så trött på mig själv. Cyklade till affären och gick sen hem och spenderade resten av dagen på balkongen i den stekande solen.
Hann läsa tre böcker, bli röd och äta en massa frukt för att ta igen fuskandet de senaste två veckorna.
Det sista gick väl sådär kan jag erkänna...

Är fortfarande helt såld på Tomas Andersson Wij. Han får mig att känna igen mig i texter om småstäder där ingenting händer men man ändå trivs. Jag vill bort men ändå så kan jag inte tänka mig att bo någon annanstans. Mycket märkligt, men ändå en ganska skön känsla att veta att man bor och har växt upp på ett ställe där man känner sig trygg och hemma.

Och fast jag ofta längtar bort är jag kvar här ändå
I den värld som jag känner och begriper
Och fastän vintern är för lång och kostymen lite trång
är det här den värld jag känner och begriper



He sang all night long...

Måste det blåsa så vansinnigt jävla mycket!? Jag blir helt galen.
Jaja, idag lyssnar jag på Bowie's Lady Stardust (icke att förväxla med Ziggy Stardust) och njuter av solen.
Har en lunchdejt med Jeanette kl ett och sen ska vi tydligen ut och gå med Anna-Karin. Mycket trevlig dag framför mig. Dessutom har jag snygga byxor och en tröja som jag glömt att jag ägde (och ja, den är snygg).
Jag trodde att jag skulle spendera hela efm i tvättstugan, men jag mitt ljushuvud hade glömt att boka, så nu måste jag gå upp kl 7 imorgon. BLÄ!
Men skit i det, det är ju fortfarande fredag.
Imorgon är en annan dag (det är ju schlagertider, jag kunde inte låta bli.)...

Man får bara gissa på tio...

Tydligen har jag, enligt Magnus, glömt Sloveninen på min lista.
Jag vet inte om jag håller med...
Vi får väl se vem som har rätt.

Schlagergissningar

Imorgon är det sista förhandsvisningen av schlagerbidragen. Då får vi se de som är klara för finalen, däribland Sverige. Ska bli himla kul att höra vad de andra nordiska kommentatorerna säger om The Ark.
På torsdag är det dags för semifinal. Jag tänkte våga mig på att göra en liten gissning på vilka 10 som går vidare till finalen. Av de 28 som tävlar så gissar jag på att dessa klarar kvalet:

Serbien
Island
Vitryssland

Schweiz

Danmark

Andorra

Turkiet

Makedonien

Malta

Polen

Ok, vi får väl se hur det går. Sen måste vi ju gissa Sveriges placering i finalen. Nån som vill vara med?


Lång helg så man orkar med den långa jobbarveckan. Hehe

Jag har haft en riktigt lång helg nu. 4 lediga dagar på raken är man inte direkt bortskämd med tyvärr...
Lördagen och söndagen försvann ganska fort ,liksom pengarna som betalades ut i fredags. Haha
Jag hann iaf hälsa på hos Jeanette och få skjuts till Kolbäck för att köpa en massa jord.
I måndags skulle jag egentligen jobba, men jag tog en spontan semesterdag. Planterade om några små plantor, fick ner dahliorna i jorden och stod sen och beundrade mitt verk i ungefär 5 sekunder innan jag kastade mig på cykeln till tåget för att åka till stan och träffa Jocke.
Var där i några timmar, åt glass på Global och gick i alla affärer. :)
Hem till Anna-Karin på kvällen. Åt tacos, tittade på min dvd med Melodifestivalens favoriter och gick sen till Skantzen. Brasan brann faktiskt i år till skillnad från förra året. Den är visserligen i sjön, men man blev varm ändå.


image16

Träffade Sandra, Sabina, min familj och tyvärr väldigt lite folk som vi kunde skratta åt. :)

Kallt var det också ska jag säga, men vi höll ut till fyrverkerierna kom iaf.

image17

Gick hem till A-K igen, åt popcorn och satt sen och pratade i flera timmar. Det blev till slut så att alla meningar började med "Kommer du ihåg när vi...?" och det var mycket vi kom ihåg. Kul att få minnas lite.
Vi har en hel del härlig historia tillsammans. Man hinner mycket på 20 år...

Igår satt jag i soffan nästan hela dagen. Läste flera böcker, pratade med Magnus ungefär 4 ggr och var förbannad över att det inte var nån sol ute. Skön helg iaf. Och välbehövlig.
Nu är jag tillbaka på jobbet. Startade dagen med simning och nu är jag igång igen efter soffliggandet.
Men, det är ju snart helg igen, så...